Silkroad Online Forumu

Silkroad Online Forumu (https://www.silkroadoyna.com/)
-   vSRO Rehberleri ve Dosyaları (https://www.silkroadoyna.com/vsro-rehberleri-ve-dosyalari/)
-   -   Vsro: Skilleri Max Gösterme (https://www.silkroadoyna.com/9-vsro-skilleri-max-gosterme.html)

RSilkroad 10-11-2018 11:39 PM

Vsro: Skilleri Max Gösterme
 
Oyun içerisinde Skill sayfasını açtığınızda skillerinizin max görünmesini istiyorsanız,
bu konuyu çok dikkatli okuyun ve hiçbir cümlesini ATLAMAYIN !​

Öncelikle oyunumuzun DB'sini ve Clientini MUTLAKA YEDEKLİYORUZ !
Çünkü yaptıracağım işlemde bir risk mevcut.

Yedeklemeleri aldıysanız SQL'de New Query ile boş query açın​

https://i.hizliresim.com/LDr9RJ.png

Ardından içerisine aşağıdaki kodu yapıştırıp F5 yaparak okutun​

HTML-Kodu:

update SRO_VT_SHARD.._RefSkill set Service=0 where Basic_Group='SKILL_EU_BARD_RECOVERA_MANA_A'
update SRO_VT_SHARD.._RefSkill set Service=0 where Basic_Group='SKILL_EU_BARD_RECOVERA_MANA_B'
update SRO_VT_SHARD.._RefSkill set Service=0 where Basic_Group='SKILL_EU_BARD_FORGETA_ATTACK_B'
update SRO_VT_SHARD.._RefSkill set Service=0 where Basic_Group='SKILL_EU_WARRIOR_GUARDA_INTERCEPT_B'

Diğer TXT'lerle hiçbirşey yapmayın ! Sadece ENC olanları alacaksınız. Ardından oyuna girmeye çalışın.
1) Eğer sorunsuz oyuna girip skillerinizi sorunsuz görüyorsanız sıradaki adıma geçin.
2) Eğer Launcher'de start dedikten sonra sro_client açılmıyor/kapanıyor/hata veriyorsa geçmiş olsun, yedeklerinize geri dönün ve sıradaki adımları takip etmeyin.​


Eğer sorunsuz oyuna girebildiyseniz ve sorun sıkıntı yaşamadıysanız aşağıdaki kod ile belli bir Levelin üzerindeki skilleri kapatarak skilleri MAX gösterebilirsiniz;​

HTML-Kodu:

Update SRO_VT_SHARD.._refskill set Service=0 where
(Basic_Code like 'SKILL_CH_%' or Basic_Code like 'SKILL_EU_%' )
and ReqCommon_MasteryLevel1>'100' -- Değişecek kısım
--Sw 100Cap ise 100 yazın, 90 ise 90, 110 ise 110.
--O levelden büyük olanların Servicesini 0 yapıp kapatacaktır.

Şimdi skiller kapandı ancak hala MAX görünmeyecek. Son hamlemiz şudur; DbToMedia programını 1 kere daha çalıştırın ve yeni TXT'ler çıksın.​
Yine aynı şekilde aynı Skilldata_xxxENC dosyalarını alın ve yine onların tamamını patchleyin
(Patch alması uzun sürebilir dosyaların mb'si yüksektir şaşırmayın)​
5000'den 35000'e kadar hepsini patchlediğiniz taktirde oyuna başarılı giriyorsanız skilleriniz MAX görünecektir.​
Eğer girerken yine bir hata alırsanız yada girdikten sonra Clientless gibi hatalar alırsanız yedeklere geri dönün ! ​
NOT: Skillerin tamamını elle açıp denemedikten sonra yedeklerinizi silmeyin ve mutlaka saklayın.​


Dediklerim harici işlem yapıp sorun yaşayan lütfen yorum atmasın. Eğer Size "sıradaki adımları takip etmeyin" dediğim yerde hata aldıysanız çözümü çok uğraştırıcı ve saatlerimi alıyor. Dolayısı ile sizlere yardımcı olamayacağım. Ancak dediklerim ile birçok temiz db'de sorunsuz bir şekilde bu işlemi 5 dk'da yapabilirsiniz.​

HTML-Kodu:

*** [B]Kapanan skilleri tekrar açma ![/B] ***​

Update SRO_VT_SHARD.._refskill set Service=1 where
(Basic_Code like 'SKILL_CH_%' or Basic_Code like 'SKILL_EU_%' )
and ReqCommon_MasteryLevel1>'100'-- Değişecek kısım
and ReqCommon_MasteryLevel1<=120 -- (Eğer 120cap üzeri skilleriniz varsa 120yi arttır. Yoksa elleme)
--kaçtan sonrasını açmak istiyorsanız 100 olan yere onu yazın.



Şu Anki Saat: 02:04 AM

Powered by vBulletin® SilkroadOyna.com
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimisation provided by ( DbSeo ) - .. ... © 2019 ....