![]() |
|
|||||||
| ||
|
|
|
![]() |
Silkroad Server Durumu
Silkroad Stat Hesaplama
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
Resmi sitedeki duyuru ! Değerli kullanıcılarımız, Başkalarının zararlı olabilecek araçlarını kullanmamanız için, resmi ZSZC araçlarını yaptık. İndirme şunları kapsıyor: ZSZC Otopot Retro ve Fire/Water otopotları birbirinden farklıdır. Güncel lolkop loaderiyle çalışmaz,çünkü lolkop loader Client isminizi Karakter ismine çeviriyor. Eğer lolkop loaderi kullanıyorsanız,download adresindeki loaderle değiştirin.Aynı özelliklere sahip ve ve resmi ZSZC otopotu destekliyor. Petfiltre Retro ve Fire/Water Petfiltresi birbirinden faklıdır,doğru olanı kullandığınıza emin olun. Petfiltre tüm loaderlerle çalışabiliyor.Konfigürasyon dosyasında İtem listesini kendiniz eklyebilirsiniz.Şimdilik en önemli itemler ekli.İtem idsini ve adını seçip cfg dosyasına ekleyebilirsiniz. Değiştirilmiş Loader Bu loader lolkop loaderiyle aynı,ama ZSZC otopotuyla uyumlu. Buda benim anlatımım. ZsZc Memory AutoPot Evet arkadaşlar otopot linkini daha önce paylaşmıştım çalıştıramamıştık fakat zszcnin kendi loaderi ile sorun çözülmüş.Oto potun özelliği potu skill tablosuna koymanıza gerek olmamasıdır inventorynizde olması yeterlidir. Petfilter Evet arkadaşlar buda çoğumuzun çok ihtiyaç duyduğu bir program buda loader ile kullanıldığında çalışacaktır. Modified Loader Evet arkadaşlar üstteki programların çalışması için oyuna bu loaderle girmeniz gerekmekte.Loaderda Divison 1-Retro serverı, Division 2-Water serverı sanırım Division 3 de Fire serverı onu deneyemedim 1 ve 2 yi denedim. İyi güzelde nasıl açıcaz bunu diyorsanız. İlk olarak 3 dosyayıda zszc klasörüne çıkartın ve ilk olarak loaderi açın.Retroya girecekseniz division 1, watera girecekseniz division 2, fire içinse 3e basın yada 4 fire ı denemedim.Ardından charın id ve pw sini yazdığımız yerde potu açın ayarınız yapın ve 1 defa starta basın çıkan yazıya tamam deyin.Ardından oyuna girin.Girdikten sonra birdaha pota basın çıkan yazıya yine tamam diyin potunuz hazırdır. İndirme Linki [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Pot Programının Görüntüsü Bu Şekildedir ![]() Tarafımdan denendi %100 çalışmaktadır. Not: Pot ve petfilter sadece zszc nin Loaderı ile çalışmaktadır ! Diğer loaderlarda çalıştırmak için oyunun adını tekrar SRO_Client yapmalısınız yoksa çalışmaz. Kod:
Teşekkürler By : pureViolence
Konu KillerSpy1 tarafından (01-02-2011 Saat 11:56 PM ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konular: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 100
Derecesi:
![]() ![]() |
Serverimizda = 13 degree silahlarımız vardır. 120 level skiller 120 level sınırı vardır.
Serverimizi Oynamak İçin = [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Sitesine girip Full Client indirebilirsiniz.. Facebook Grup Sayfası = [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Exp Rate = 600x Drop = 600x Bizim ailemiz olmak isteyen herkezi bekleriz.CeKseSro Dostluğun Ve Arkadaşlığın Bulunduğu Ortam
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Konular: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 100
Derecesi:
![]() ![]() |
saol online olan bir yetkili varsa msj atarsa iyi olur bişi sorucam zszc sro hakkında çok güzelmiş auto pot
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| collection, loader, otopot, petfilter, tools, zszc |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|