![]() |
|
|||||||
| ||
|
|
|
![]() |
Silkroad Server Durumu
Silkroad Stat Hesaplama
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Konular: 2
Thanked 1 Times in 1 Posts Tecrübe Puanı: 100
Derecesi:
![]() ![]() |
Arkadaşlar Önceki açtığım konuda paintten boyamak aklıma gelmediği için resimlerde reklamlar vardı şimdi onları düzenleyipte koydum
umarım beğenirsiniz Botta bulunan belli başlı özellikler: * Türkçe dil desteği * 7/24 otomatik kasabilme * NO DC (Trafik verdikten sonra tekrar deneyebilme) * NPC Alışverişi yapabilme (Pot vs alma) * Otomatik pot basma * Otomatik kasma alanına geri dönebilme * Otomatik berserk kullanabilme * Otomatik buff basabilme * Avrupa charlar için silah değiştirme * Ölen peti diriltme * Silah ve elbiseleri onarma * Önce pete saldıran moba saldırabilme * Silk ile alınan itemlerin kullanılabilmesini destekleme * Cavede sorunsuz kasabilme * Mini harita * Otomatik satın alma / satma / kasaya koyabilme * Blok listesi oluşturabilme * Pet de bulunan pot veya return scroll u üzerine alıp kullanabilme Bunlar bota başlangıç olarak eklenen özellikler botun yapımcıları botu sürekli yenileyip yeni yeni özellikler ekleyeceklerini yazmışlar. BOT AYARLARI 1_Skiler ve Atack ayarları 2_ Ata kurda ve kendinize pot basma pill kullanma vs... 3_ Buff skilleri... 4_ Toplama Menüsü 5_ Şehirde Yapılacaklar Dowload Link : [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Beğenenler +rep verirlerse ço ksevinirim Arkadaşlar tekrar yazma gereği duydum : Bu konuyu daha öncede açmıştım fakat resimlerin alındığı sitenin resimleri yazdığı için konu kilitlenmişti. Budan kilitleyen moderatörden özür diliorm ve yeni konu açtığımı bildirmek istiorm... Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
|
eline sağlık
|
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Konular: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 100
Derecesi:
![]() ![]() |
eet sroking gerçekten güzel bi program deneyip kullandıp tavsiye ederim yani fakat bedava sürümü yanlış hatırlamıyorsam 8 saat ile sınırlı ondan sonra para ödeyerek kullanılacak bir program
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konular: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 100
Derecesi:
![]() ![]() |