![]() |
|
|||||||
| ||
|
|
|
![]() |
Silkroad Server Durumu
Silkroad Stat Hesaplama
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
Konular: 0
Thanked 16 Times in 16 Posts Tecrübe Puanı: 100
Derecesi:
![]() ![]() |
1. Adım
[Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] 1- ID VE ŞİFREMİZLE RESMİ SİTEYE GİRİŞ YAPIYORUZ. 2. Adım [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] 2- İPEK YÜKLE SEÇENEĞİNİ SEÇİYORUZ. 3. Adım [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] 3- SÖZLEŞMEYİ KABUL EDEREK İPEK YÜKLEME BUTONUNA BASIYORUZ. 4. Adım [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] 4- HANGİ FİRMANIN E-PİN KODUNU SATIN ALDIYSAK ONU SEÇEREK ÖDEME YAP BUTONUNA BASIYORUZ. 5. Adım [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] 5- E-PİN KODLARININ 16 HANELİ KISMI ÜST BÖLÜME , 8 HANELİ KISMI ALT BÖLÜME KOPYALA YAPIŞTIR YAPIYORUZ VE ÖDEME YAP BUTONUNA BASIYORUZ. 6. Adım [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] 6- SON OLARAK KAÇ SİLK YÜLEME YAPTIĞIMIZI KONTROL EDİYORUZ VE MAKE PAYMENT BUTONUNA BASARAK YÜKLEME İŞLEMİNİ TAMAMLIYORUZ. İYİ OYUNLAR DİLERİZ. [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n]
|
|
|
|