![]() |
|
|||||||
| ||
|
|
|
![]() |
Silkroad Server Durumu
Silkroad Stat Hesaplama
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Son zamanlarda tanık olduğum bir olay ve çoğu kişinin bilmediği bir durum olması üzerine forumdada bir kaç yardımcı kelime kullanarak tarama yaptım ama mevcut bir konu bulamaıdm bu yüzden bu konunun yararlı olabileceğini düşündüm.
1. [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Login olunuz. 2. Sağ üst köşedeki Bayraklar'dan "Türk" bayrağını seçiniz. 3. Sol taraftaki ulaşım sekmeslerinden "Destek", "İletişim Desteği" kısmına tıklayınız. 4. Açılan sayfa sizi joymax müşteri kanalına yönlendiriyor. O kısımda en alta inerek "Type content" yazan kısma tıklıyorsunuz. 5. Açılan sayfada İngilizce, Türkçe ve Arapça yardım kanalı mevcut. Türkçe olanı seçip alt kısımdan ilgili katagoriyi işaretleyip mesajınızı Türkçe yazarak, Türkçe destek alabiliyorsunuz. 6. Yazmış olduğun mesajların cevaplarının verilip verilmediğinide görüntülemek istiyorsanız söylediğim bu kısımları tamamladıktan sonra sol yanda "Q&A History" yazan yere tıklayarak görüntüleyebilirsiniz. Resimli Anlatım ![]() ![]() ![]() ![]() Hidalgo
|
|
|
|