Silkroad Online

Geri git   Silkroad Online > SilkRoad Genel Forum > SilkRoad Genel Bilgiler > SilkRoad Online Genel

Silkroadoyna.com Reklam & Banner Alanı

Silkroad Server Durumu   Silkroad Stat Hesaplama

Seçenekler Stil
Alt 12-24-2010, 05:12 PM   #1
Hidalgo
Yeni Üye
Hidalgo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 0
Tecrübe Puanı: 100
Derecesi: Hidalgo will become famous soon enoughHidalgo will become famous soon enough
Standart Silkroad Online Forgotten World 'Unutulmuş Dünya ' Nasıl Girilir ?

Unutulmuş Dünya

Unutulmuş Dünya' oyuncuların harita vasıtasıyla üretilen Dimension Pillars'dan Dimension Holes elde edebileceği bir av güncellemesidir. Delikler vasıtasıyla, oyuncular canavarları yok ederek ve çeşitli item'lar ve EXP kazanarak 'Unutulmuş Dünya' adı verilen başka bir boyuta girebilirler. Üst ve alt düzeyler için yeni zindanlar eklenir. Oyuncular ayrıca eşsiz canavarları yenerek ya da gizli hazine sandıklarını bularak 'Talismans' adı verilen koleksiyon öğeleri elde edebilirler. Oyuncular belirli bir kitap için tüm talismans'ları biriktirir biriktirmez, bunları güçlü öğelerle değiş tokuş edebilirler.

* Dimension Pillars Yaratmak: Normal canavarları avlamak gelişigüzel Dimension Pillars üretir.
* Boyutsal Sütunları Yok Etmek: Boyutsal Sütunları yok ettikten sonra canavarlar üretir.
* Dimension Holes Elde Etmek: ' Dimension Hole' itemı toplanan canavarlar yenildiğinde düşürülür.

Unutulmuş Dünyayı Fethetmek

* Kapı Üretmek: Bir şehirde 'Dimension Holes' kullanmak Unutulmuş Dünyaya ulaşan kapıyı açar.
* Kapıdan Girmek: Unutulmuş Dünyaya ışınlanmak için kapıya tıklayın.
* Zindan Faaliyetleri: Unutulmuş Dünya'nın örnek zindanında canavarları yenin ve gizli hazine sandığını bulun.
* Ödüller: Koleksiyonları tamamlamada kullanmak için talismans'ların yanı sıra EXP ödüllerini alabilirsiniz.

Hidalgo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-25-2011, 11:55 AM   #2
anakha33
Yeni Üye
Konular: 0
Tecrübe Puanı: 100
Derecesi: anakha33 will become famous soon enoughanakha33 will become famous soon enough

ben 68 levelim ancak unutulmuş dünyaya giremiyorum. Ama yaklaşık 3-4 yıldır bu charı kullanmıyordum lütfen yardım edin.

anakha33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil