![]() |
|
|||||||
| ||
|
|
|
![]() |
Silkroad Server Durumu
Silkroad Stat Hesaplama
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Arkadaşlar şuan 92 lvlim 10 d setimi giydim tamamen İşte ssler . 85 Lvlken Yaptığım farm 500 k sp olunca sona erdi. Ve fll time kasmaya başladım
Traderlik sssi guildimiz sadece oyunda adam kesmek için oynamıyor ayrı zamanda oyunun zevkinide çıkartıyoruz . Silkroadın asıl temasını işliyoruz Ve de çok zevkli oluyor Ben traderim diğerleri koruyucu iştessler hotandan samarkanda xD ![]() ![]() ![]() bu resimle yarışmaya katıldım ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Samarkand a Varış
![]() ![]() ![]() Kasarken güzel bir poz çıktı ![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Ok tam uçarken
![]() 88 oluşum ![]() Unique Lvl 89 kesiyom işte tek başıma yarım saatte ![]() b3e hiç gitmemiştim merak bi gidelim dedim köşede bi taş vardı kestim bu çıktı tam keserken ok bitti şans işte ama bunu sonra tekrar gelip kestim ilerlere kaçmıştı ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Sabah uyandım bakınıyorum. İnvetoryi kontrol ettim elixir felan . Peti kontrol ettim ondada çöp . Neyse pot ok felan bitti şehre döndük bi bakıyım dedim tabi biraz heyecan var bişe düşmtümü diye bi baktım bu gülimmi ağlımmı be silkroad kırk yılın başı sos atcan madem insan bi weapon atar .
![]() 9 yüzüğümün yerine bunu takınca tabi yüzüğü +7 y denedim hiç korkmadan (unutmadan yüzük çöp advanced elixir ile +1 basılıp +6 olmuştur daha sonra normal elixir+lucky ile 7ye denenmiştir ) ![]() VEEEEEE 92 lvl olup tamamen 10 d setimi tammladığım an xD ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
![]() Dilenci benden zengin çıktı ....(hepsi 1coindir xD ) ![]() son ss ![]() bu kadar ![]() hadi kalın sağlıcakla .
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Konular: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 100
Derecesi:
![]() ![]()