![]() |
|
|||||||
| ||
|
|
|
![]() |
Silkroad Server Durumu
Silkroad Stat Hesaplama
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Konular: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 100
Derecesi:
![]() ![]() |
Arkadaşlar lüten yazıyı sonuna kadar okuyun. Şiddetle tavsiye ediyorum SONUNA KADAR OKUYUN ! KESTİRİP ATMAYIN. ONDAN SONRA İSTEMEZSENİZ İSTEMEZSİNİZ.
İlk duyduğumda bende inanmamıştım. Yalan dolan işler demiştim ama bir gün boş vaktimde oturdum denedim ve ummadığım sonuca ulaştım... Kazandığım parayı hesabıma göndermişlerdi inanmıyordum ama olmuştu... Bu tür konuları son zamanlarda görmüş ve "yalan dolan işler, hikaye bunlar" diyere geçmişsinizdir. Ama bu öyle değil ! Kendim denedim anlatılanları bir bir uyguladım ve birazda sabrettim sonundada paramı hesabıma aktarıp dilediğim gibi harcadım. Yapmanız gerekenleri kısaca özetlersek 1. Verdiğim linke tıklayıp üye olacaksınız 2. Anketleri reklamları okuyup cevaplayacaksınız (Ne yazdığınız önemli değil yeterki yazın) 3. Arkadaşlarınızı davet edip dahada fazla kazanacaksınız. 4. Kazancınızı güle güle harcayacaksınız... Peki ne kadar kazanacağım ? İlk üye olur olmaz size ilk girişte bir kaçtane reklam veriyor bunları 5 dakikada okuyup(okumanıza gerek yok açmanız yeterli) cevapladığınız takdirde (Cevap dediysem ne yazdığınızda önemli değil. Yeterki yazın) 27$ bakiyenize yüklenmiş olacak. Sadece 5 dakikada 27$... Ama sitenin bir şartı var : 75$ kazanmadan siteden kazancınızı alamıyorsunuz. 75$ kazanmak için ya 2-3 gün bekleyip yeni reklamların gönderilmesini bekleyeceksiniz yada arkadaşlarınız davet edip bonus kazanacaksınız Böylelikle günde sadece 45dk - 1 saat harcayarak 1 haftada 75$ kazanabilirsiniz. Şimdi biraz ayrıntılara geçelim: Reklam şirketimizin adı A.W.Surveys Bize reklamları gönderen ve okuduğumuz reklam başına belirli ücret veren sitemiz... Aklınıza şu soru gelmiş olabilir : Neden bedavadan hiç bir şey yapmadan bu site bize para veriyor ? Hemen cevaplayalım : Aslında siz bu siteye çok büyük işler yapıyorsunuz ama farkında değilsiniz. Şöyle örnekleyerek açıklayalım... Bir site kurdunuz ve sitenizin yaygınlaştırılması lazım. Bunun için A.W.Surveys şirketine gidiyorsunuz ve "Al kardeşim sana bu kadar para. Benim sitemin reklamını yap." diyorsunuz. A.W.Surveys te siteyi alıyor ve üyelerine yani bizlere reklam yaptırıyor. Böylelikle biz A.W.Surveys'in işini görmüş oluyoruz. Bunun karşılığında A.W.Surveys bize kazandığı paranın bir kısmını dağıtıyor. İşte bu kadar. Sistemin çalışma prensibi bu. A.w.Surveys Nedir ? Nasıl Üye Olurum ? Nasıl Para Kazanırım ? Kazandığım Parayı Nasıl Çekerim ? ►►A.W.Surveys Nedir ? A.W.Survey internette bir kısım siteler hakkında anketler yapan bir araştırma şirketi. Müşterisi olan web sitelerinin sayfasına link veriyor ve bu site hakkında 2-3 cümle yorum yazmanızı istiyor. Bunun karşılığında kazandığı paranın bir kısmını üyelerine dağıtıyor. Aklınıza takılan sorular ve cevapları aşağıda. Lütfen okumaya devam edin. ►►Nasıl Üye Olunur ? 1. [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Önce bu linke tıklayın 2. Açılan sitede sağ üst köşede ‘Create A Free Account’ tıklayın. 3. Açılan sayfada ; Username : Kullanıcı adınız Password : Şifreniz First Name : Adınız Last Name: Soyadınız Gender: Female :Bayan, Male : Erkek Age: Yaş Email Adress : Email adresiniz En alttaki kutucuğada resimde görünen karakterleri yazın. 4. Son olarak ‘Create Free Account’ butonuna tıklayarak üyelik işlemini tamamlayın. ►►Nasıl Para Kazanırım ? Anasayfadaki linklere tıklayın her link 4$ - 6$ arası bir para veriyor. Linklere tıkladıktan sonra açılan sayfada 2 tane internet sitesi verecektir. Bu sayfalara bir kere girip çıkın. Sonra oradaki 2 tane boş kutucuğa İngilizce olarak yorumlarınızı yapın. “Good Site, Nice, Very good “ Gibi... Onayladıktan sonra paranız anında görünecektir. ►►Kazandığım Parayı Nasıl Çekerim ? -Kazandığınız paraları çekmek için PayPal hesabınızın olması gerekmektedir. ►►Paypal Nedir ? Paypal bilindiği gibi dünyanın en büyük online para transfer sistemidir ve ebay in bir alt kuruluşudur. Son yıllarda Türkiyedeki kullanıcılar tarafından'da büyük rağbet görmekte ve her geçen gün Türk kullanıcılar paypaldeki pazar paylarını arttırmaktadırlar. Bir kaç ay öncesine kadar yaşadığımız en büyük problem paypal kullanarak kazandığımız paraları Türkiyedeki hesaplarımıza direk olarak çekemememizdi. Tüm işlemlerimizi aracılar vasıtasıyla yapıyoruz ve bunun sonucunda güvenilir olmayan takasçılarla eğer işlem yapmışsak paramızı alamama durumumuz bile oluyordu. Bunun dışında takas yapacak kişileri bile zor buluyorduk. Bu nedenle paypal Türk kullanıcılar tarafından rağbet görse bile çok hızlı bir atılım yapamıyordu. Bu uygulama bir kaç hafta önceki paypal açıklamasıyla değişti. Paypal Türkiyeninde bulunduğu 25 ülkeye Kredi Kartı (sadece visa kart) aracılığıyla 4 - 7 gün içinde ödeme yapabileceğini duyurdu ve kısa sürede uygulama devreye girdi. Bu açıklamadan sonra ilk olarak bir deneme yaptık ve sonuçta paramızı paypalden 4 iş günü içinde kredi kartı hesabımıza çektik. ►►Paypaldaki Paramla Ne Yapabilirim ? Dilerseniz paranızı kredi kartına çekebilir veya Paypal anlaşmalı sitelerden online alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca online oyunlarda (KnightOnline, Metin2, Silkroad) ihtiyacınız olan eşyaları paypal hesabınızdaki paralarla alabilirsiniz. ►►Paypala Nasıl Üye Olurum ? 1-Öncelikle [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] adresine gidin. 2- Sağ üst köşede "Kaydolun" linkine tıklayın. 3- Karşınıza 3 seçenek çıkacaktır. En baştaki Bireyselin altındaki "Başlayın" butonuna tıklayın. 4- Karşınıza çıkan sayfada bilgilerinizi girin. Eğer kredi kartınız varsa ve paypal üzerinden kullanacaksanız kredi kartı numarasını ve son kullanma tarihini girin. Eğer kredi kartı kullanmayıp online alışveriş vs. yapacaksanız oradaki *Hemen alışverişe başlayabilmem için kredi kartımı bağlantılayın (önerilen) onayını kaldırın. 5- Kabul ediyorum butonuna tıklayarak devam edin. 6- Sonrasında karşınıza çıkan sayfada kredi kartı kullanmayacaksanız üst taraftaki PayPal simgesine tıklayın ve anasayfaya gidin. 7- PayPal ile işimiz bu kadar. Şimdi reklam okuyarak para kazanıp daha sonra bu kazandığımız paraları paypala aktarmamız gerekli. ►►Kazandığım Paraları Nasıl PayPal'a Aktarabilirim ? Paramızı PayPal'a aktarmak için 75$ ımız olması gerekiyor. Evet yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. A.W.Surveys hesabımızda 75$ mız oldu. Bu parayı PayPal'a aktarmak için -A.W.Surveys hesabınıza giriş yapın. -Ana sayfada biraz aşağı indikten sonra "Redeem Money" butonuna tıklayın. -Karşınıza çıkan sayfada; -Current Balance : Hesabınızda olan para. -Redeem Amount : Çekmek istediğiniz para. -Redeem Method : Para çekme metodu. (PayPal) Çekmek istediğimiz miktarı seçtik, Paypalı seçtik. Alt taraftaki "Redeem Now" butonuna bastık ve çıkan sayafada PayPal'a kayıt olurken yazıdığınız e-mail adresini girdik. Paranız en fazla 5 iş günü içerisinde PayPal hesabınıza geçecektir. 5 gün sonra paranızı doya doya harcayın... İnternette gezerken "İnanmayın boş şeyler. Biz yaptık paramızı vermediler." diyenlerle karşılaşabilirsiniz. Onların paralarını alamamalarının sebebi basit. Ne mi ? Hemen cevaplıyım : Çünkü onlar kendilerini akıllı sanıyorlar ! Yani ; "Madem üye yapınca para kazanılıyor, ozaman bende 50 tane üyelik açayım ve hepsinden para kazanayım." diyor ve gerçektende 75$ kazanıyorlar Ama onlar akıllıda A.W.Surveys gibi koskoca reklam şirketi salak mı ? Sizin o kadar üyelerinizin aynı bilgisayardan yapıldığını anlamıyorlar mı ? Tabi ki anlıyorlar. İşte yukarıdada söylediğim gibi ; para çekme talebinde bulunduğunuz zaman size 4-5 gün içerisinde yatıracaklarını söylüyorlar. İşte bu 4-5 günün sebebi burada açıklanıyor. Para çekme talebi yaptığınız zaman bu 4-5 gün içerisinde kazandığınız paranın nerelerden kazandığınız araştırılıyor. Hangi reklamları okumuş ? Ne zaman okumuş ? Kaçtane üyesi var ? Kim bu üyeler ? Bunların hepsini araştırıyorlar ve bir anormallik tespit edilmezse paranızı trinkk hesabınıza yatırıyorlar. Yani siz onların istediklerini yaparsanız, onlarda sizin istediğinizi yaparlar. Buraya kadar okudunuz az bir şey kaldı burayıda okuyun hadi Halen inanmıyorsanız bari benim için üye olun. Siz kazanmak istemiyorsanız bari yardımcı olun ben kazanayım.. 2 Dakikanızı almaz linke tıklayın, sağ üstteki "Create A Free Account" tıklayıp boşlukları doldurun... Bu kadar Katılan katılmayan, İnanan inanmayan, Okuyan okumayan Yardımcı olan ve olmayan herkese teşekkürlerimi sunarım... Sitenin Facebook'taki Türkçe Sayfası : [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n]
|
|
|
|