![]() |
|
|||||||
| ||
|
|
|
![]() |
Silkroad Server Durumu
Silkroad Stat Hesaplama
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Konular: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 103
Derecesi:
![]() ![]() |
Arkadaşlar lütfen yardım edin...sroya yeni başlıyacağım okçu kurmak istiyorum...trader olacağım..sizce hangi karakter kullanmalıyım...hangi stat ve skilllere vermeliyim...Hangi giysiyi giymeliyim projektor v.b... oyun yükleniyor
lütfen yardım edin.... Lütfen Oyunu Bilen Forum admıni felan kim olursa.... ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Konular: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 100
Derecesi:
![]() ![]() |
Arkadaşım full str garment yap eğer okçu olucaksan karakter ise hiç fark etmez zaten 20 den meslek ediniceksin şimdi hiç dert etme
|
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Konular: 0
Derecesi:
![]() ![]() |
bow kasacaksan ve trader olacaksan full str olmanı tavsiye ederim garment veya projector giyersin
skill olarak peachon fire kesin olmalı cold ve ya light sen seç ama ben cold kullanmalısın derim
Konu schabanak tarafından (07-08-2010 Saat 10:56 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konular: 8
Derecesi:
![]() ![]() |
arkadaşım aynen full str garment giyeceksin.sakın 20 lvlda kervan çekmeye kalkma canavarlara yatarsın en başka.önce farm yapmanı sonra 3 lvl gapla devam etmeni tavsiye ederim.coldda olan mpden hasarın emildiği skilli kullanmak için cold açacaksan hiç bulaşma light açarak hem hızlı koşarsın ki kervanlarda işine yarayabilir.hemde lightin buffları işine yarar.bnce bow-light-fire yap fire el yakman olsun kolay gelsin.oyuna başlamadıysan hala rehberleri okumanı tavsiye ederim
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| yardım |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|