![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() ![]() |
sa arkadaşlar yaşım 27 ismim ümit bakım ben kore sroda oynadım çin sroda oynadım bizim sroyuda oynadım şimdi rus srodayım ve bu oynadıgım srolardan kore dahil olmak üzere en fazla 10 tane serverleri var ama bizim sroda 39 tane server var şimdi siz ii diyeceksiniz buna aslında yanlış siz sitelerden gold aldıgınız sürece 100 lv olsanız pre almak zorundasınız çünkü 3500 kapasiteli serverlerde yaklaşık 2000 tane gold botu var aklınızı başınıza alım para kolay kazanılmıyor bi prenin fiyatı 30 tl yazık bir adam sabahtan akşama kadar kazanıyor o parayı eger siz gol almassanız oyun boşalır pre almanıza gerek kalmaz oyun tek atar oynadıgım srolarda v1.666 1.456 gibi bizden çok ilerde olmalarına ragmen7/24 tek atıyoruz adamlar izin vermiyor gold botlarına aklınızı başınıza alım yazık arkadaşlar o kadar zengin bi ülke degiliz TŞK
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() |
Mantıklı bişey.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() ![]() |
Bncede Çok Mantıklı Ama Ben Silkroadda 7 lvl'i GEçemedim xD arkadaş oldu 72 lvl o öğretti silkroadı yardım plss bana kasılma yerlerini söyleyin ne olur
msn:bjk_ugur_37@hotmail.com beklerim....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() ![]() |
ümit abimize katılıyorum. Bu kadar kolay para kazanılmıyor.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() ![]() |
Arkadaslar sroyu bırakamıyoruz deilmi ? Ben kac senedir oynuorum hic para yatırmadım oyuna sadece zevkini cıkararak oynuyorum 100 lvl mis 90mıs yalan bunlar oyunun zevkini al yeter şimdi RusSro oynuorum server bomboş premium almanıza gerekte yok tşk
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
![]() ![]() |
Arkadaşlar rus server ının linkini verirmisiniz artı o serverlarda herşey rusçamı bot varmı yazarmısınız.
Artı bende ümit'e katılıyorum Sro herşeyi paraya döktü adım atsanız para her ay 150 silk Pre 48 silk Pet birde bot almak zorundasın 40-50 tl gidiyor. Birde inanın %80 türklerden kazanıyolar parayı bence sro fiyatları düşürmesi lazım. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
![]() ![]() |
Arkadaslar RusSroda bot kullanmayın banlıolar artık 01 Ocak 3000 yılına kadar banlanmıs 2 İd
![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
![]() ![]() |
haklısın da kardeş o srolarada güven oymuyorki yani sürekli değiller mesela ec sro en güzel örneği adamlar dünya kadar yatırım yaptı char kastı m aldı ama adamlar kapattı ... işte böyle serverin garanti devam edecek gibi bi yükümlülükleri yok ama gerçek sro öyle değil ...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
![]() ![]() |
haklısın hmde çok haklısın
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
![]() ![]() |
Oyuncular müjde artık bilgisayara bağlı pahalı 3d gözlüklere ihtiyacınız kalmadı artık aklınıza gelen tüm oyunlar bu 3d gözlükle oynanabiliyor. Tek yapmanız gereken http://www.iz3d.com/ sitesinden 19 mb bir patch indirmek. Oyunlara örnek vermek gerekirse
Command & Conquer (Serinin tüm oyunları) Counter Strike: Source World of Warcraft Silkroad Online Knight Online Metin2 Need For Speed (Serinin tüm oyunları) Battle Field (Serinin tüm oyunları) Aklınıza gelen tüm eski, yeni oyunların hepsi. Özellikle Counter Strike'ı 3D oynamanızı tavsiye ederim, snow'da karşınıza aniden biri çıktığı zaman mouse ve klavyeyi elinizden fırlatacağınıza garanti veriyorum. Çok iyi oynuyorum çok soğuk kanlıyım diyen arkadaşlara hodri meydan bakalım kalbiniz bu heyecana dayanabilecek mi 3D WOW videosu http://www.youtube.com/watch?v=snOHr-H409M Önemli Not: Wow, Silkroad, Knight Online, Metin2 gibi oyunlar sizde hastalık haline geldiyse lütfen bu gözlüğü almayın kızgın eşler, anneler ile karşı karşıya kalmak istemeyiz bağımlılık x2 garantilidir. Ayrıca gözlükleri burdan alabilirsiniz daha ucuzunu yada dışarıdan satın almak istiyorsanızda fark etmez ama mutlaka deneyin diyorum http://urun.gittigidiyor.com/5-Adet-...QQidZZ25039758 |
|
|
|