![]() |
|
|||||||
| ||
|
|
|
![]() |
Silkroad Server Durumu
Silkroad Stat Hesaplama
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Konular: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 100
Derecesi:
![]() ![]() |
Selam beyler ben foruma yeni kayıt oldum Silkroada başlamak istiyorum fakat hangi charı açacağımı bilmiyordum başta bir nuker(sword-shield)açmayı düşünüyorum fakat arkadaşlar yeni açılacak serverde 5 kişi char açalım dediler hepimiz wizard açıcaz sende ya wiz yada warior aç dediler ama warior zor değilmidi silah ları değiştirip dalmak falan öğrenebilirmiyim yardım edermisiniz ?
![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konular: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 100
Derecesi:
![]() ![]() |
wizarddan zor olabilir ama daha iyi pvpci oldupu kesin
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Merhaba Liqueur kardeşim
Sana STR charlarla ilgili biraz bilgi vereyim,INT charlar hakkında pek bilgim yok çünkü ![]() EU için Warrior diyelim önce;sanırım en büyük sorunun silah değiştirmek.Mouse Tekerleği bölmesine ikincil silahını,skill bardaki 1'e de birincil silahını koyarsın,değiştirir değiştirir durursun rahatça ama iki silahın stresini kaldırabilirsen Rogue'a gelirsek,sağlam itemli bir Rogue/Bard ışık hızına ulaşır ve dehşet olur,tabi bu hızı kontrol edebilirsen ![]() CH için Cold/Glave/Fire derim,Garment giyersin,güzel olur Cold,Glave için büyük avantajdır tabi uçuk taktikler yazabilirsen kendin için Blader'lar ise sağlamdır her türlü,komboları insanı havaya sokar ama bir CH char için bile çok SP yer.Güzel chardır,tabi sabredebilirsen ![]() Kısacası herşey sana kalmış kardeşim,kişisel özelliklerine göre bir tane seçersen yararına olur tabi ![]()
|
|
|
|