Silkroad Online

Geri git   Silkroad Online > SilkRoad Genel Forum > Karakter Geliştirme

Silkroadoyna.com Reklam & Banner Alanı

Silkroad Server Durumu   Silkroad Stat Hesaplama

Seçenekler Stil
Alt 10-10-2011, 06:50 PM   #1
Liqueur
Yeni Üye
Konular: 0
Tecrübe Puanı: 100
Derecesi: Liqueur will become famous soon enoughLiqueur will become famous soon enough
Standart Hangi karakteri açacağımı bilemiyorum yardım

Selam beyler ben foruma yeni kayıt oldum Silkroada başlamak istiyorum fakat hangi charı açacağımı bilmiyordum başta bir nuker(sword-shield)açmayı düşünüyorum fakat arkadaşlar yeni açılacak serverde 5 kişi char açalım dediler hepimiz wizard açıcaz sende ya wiz yada warior aç dediler ama warior zor değilmidi silah ları değiştirip dalmak falan öğrenebilirmiyim yardım edermisiniz ?

Liqueur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-13-2011, 04:30 PM   #2
Debuff
Yeni Üye
Derecesi: Debuff will become famous soon enoughDebuff will become famous soon enough

wizarddan zor olabilir ama daha iyi pvpci oldupu kesin

Debuff isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2011, 05:07 PM   #3
Defeatist
Yeni Üye
Defeatist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Derecesi: Defeatist will become famous soon enoughDefeatist will become famous soon enough

Merhaba Liqueur kardeşim Sana STR charlarla ilgili biraz bilgi vereyim,INT charlar hakkında pek bilgim yok çünkü

EU için Warrior diyelim önce;sanırım en büyük sorunun silah değiştirmek.Mouse Tekerleği bölmesine ikincil silahını,skill bardaki 1'e de birincil silahını koyarsın,değiştirir değiştirir durursun rahatça ama iki silahın stresini kaldırabilirsen Rogue'a gelirsek,sağlam itemli bir Rogue/Bard ışık hızına ulaşır ve dehşet olur,tabi bu hızı kontrol edebilirsen

CH için Cold/Glave/Fire derim,Garment giyersin,güzel olur Cold,Glave için büyük avantajdır tabi uçuk taktikler yazabilirsen kendin için Blader'lar ise sağlamdır her türlü,komboları insanı havaya sokar ama bir CH char için bile çok SP yer.Güzel chardır,tabi sabredebilirsen

Kısacası herşey sana kalmış kardeşim,kişisel özelliklerine göre bir tane seçersen yararına olur tabi

Defeatist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil