![]() |
|
|||||||
| ||
|
|
|
![]() |
Silkroad Server Durumu
Silkroad Stat Hesaplama
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Konular: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 100
Derecesi:
![]() ![]() |
Char Name: G_Force12
Char Level : 109 (92.30) Char Sp : 173k Fiyat :125 (225 TL'den düşürdük son fiyattır.) Ayrıca Diğer Serverlerde de charlar bulunmaktadır. Malazgirt(TR) : 60 Level Xbow/Bard _black_ Titan: : 45 Level Xbow/Bard Pheonix : 35 Level Bow Charımı paraya sıkıştığım için satıyorum. Kesinlikle serverde kötü bir ünü yoktur. Charda resimlerde görüldüğü gibi 2 item eksiktir.(Özel günde Warrior'dan Wizzarda çevrildiği için uygun elbise bulamadık) Charımı satın alacak kişi 300-400m harcayarak eksik 1 itemini ve 2 aksesuarını alabilir. Charda Bulunanlar ; - 3 Günlük Açılmamış Toplayıcı Ayı Pet(sonradan uzatılabilir.) - Bankada 11dg -12 dg Stone - 11th Silahı 12th'ye Çevirici - Angel Wing Dress ve Hat Satış PTT,İş Bankası ve Ziraat Bankası'ndan kabul edilecek. Charımı satacağım kişiyle sürekli iletişim içinde olup; Tc. bilgilerimin resmini,telefon numaramı ve adresimi alıcıya vereceğim. İstenildiği taktirde kameralı görüşme de yapılabilir. Adresim: Çankırı/Kurşunlu detaylar ciddi alıcılara verilecek. İlçemizde PTT internet cafeye yakın olduğundan ödeme yapıldığı anda internetten şifre değişikliği anında yapılacaktır. Bana mesaj atın numaranızı bırakın ben size döneyim. Resimlerde Herşey Görülmekte, Yinede Yakından İncelemek İsterseniz Servere Girin Göstereyim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malazgirt ![]() Aklınıza takılan her türlü soruyu ve öneriyi bana mesaj olarak yazabilirsiniz iyi oyunlar..
Konu anilhanerl tarafından (12-14-2011 Saat 01:38 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| greece çar, greece char, satılık charlar, silkraod char satışı, silkroad charlar |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|