![]() |
|
|||||||
| ||
|
|
|
![]() |
Silkroad Server Durumu
Silkroad Stat Hesaplama
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Forumumuz yeniden yapılandırmaya girmiştir, bu sebebten dolayı yeni modlara ihtiyacımız var. Aşağıdaki formu moderatörlük başvurusu için doldurabilirsiniz.
İsim: Yaş: Meslek: Silkroad bilginiz: Silkroad'da charınız varsa leveli ve serveri: Diğer mod olduğunuz forumlar: Günlük online saatiniz: Hangi kategoride mod olmak istediğiniz(diğer oyunlarda eklenicek):
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konular: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 100
Derecesi:
![]() ![]() |
adım: harun
yaşım:21 mesleğim:bilgisayar mühendisi istanbulda yasıorum moderator olabilirm.... iletişim harun_umut23@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
İsim:uğur
Yaş:17 Meslek:bilgisayar programanlama -öğrenci Silkroad bilginiz:ilk çıktığından beri oynuyorum Silkroad'da charınız varsa leveli ve serveri:82 mars Diğer mod olduğunuz forumlar:[Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Günlük online saatiniz:8 Hangi kategoride mod olmak istediğiniz(diğer oyunlarda eklenicek): Silkroad
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
İsim servet
Yaş 22 Meslek Üniversite ögrencisi Cok uzn süre oynadım ve bir süredir de ara vermiştim ondan önce 60 lwl mars daydı İlk mod Deneyim olucak Online süresi Sınırsız Her Saat online olabilirim
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
İsim:Atakan
Yaş:17 Meslek: Öğrenci Silkroad bilginiz: yaklaşık 7 yıllık bir silkroad geçmişim var. Silkroad'da charınız varsa leveli ve serveri: İsrodan sıkıldım artık. Sunworld VIP oynuyorum. Diğer mod olduğunuz forumlar: Silkroad Oyna Moderatorlük&Süper Moderatörlük 3 Yıl Boyunca. Günlük online saatiniz: okuldan zaman buldukça bilgisayar ile ilgileniyorum. genellikle 3veya 5 saatleri arasında değişiyor. Hangi kategoride mod olmak istediğiniz(diğer oyunlarda eklenicek): Silkroad bilgim her türlü konuya yeterli olduğundan istediğiniz bölüme verebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
![]() |
Aranızda bazı arkadaşlar hemen kayıt olup ilk mesajını buraya atıyor boşuna mesaj atmayınız önce yararlı konular mesajlar atın ona göre yetkili seçiyoruz.
|
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
site geriye alındı benim modluk uçtu
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
Konular: 0
Thanked 16 Times in 16 Posts Tecrübe Puanı: 100
Derecesi:
![]() ![]() |
arkdaslar sıtemızde paylasımlara baslıyabılırsınız onclıkle burdakı yaptıklarınızı gorelım ona gore herkesı mod olrak atıcaz tesekkurler
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
İsim: Erman
Yaş: 18 Meslek: Öğrenci Silkroad bilginiz: Az Diğer mod olduğunuz forumlar: [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] helper eskiden Volkan abinin açtığı Sinemaforumlari.net de moderatör. Günlük online saatiniz: 3-4 artabilirde. Hangi kategoride mod olmak istediğiniz(diğer oyunlarda eklenicek): Knight Online yada bilgim olan herhangi biyere yardımcı olmak isterim.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
İsim:Hüseyin
Yaş:19 Meslek:Öğrenci Lise 3 bilgisayar bölümü Silkroad bilginiz:Silkroad Hakkında Detaylı bilgim var Bot Aracılık vb herşey Silkroad'da charınız varsa leveli ve serveri:Satrun Cloves Lv 107 Wiz Cleric Diğer mod olduğunuz forumlar:İlk deneyim Günlük online saatiniz:9 saat Hangi kategoride mod olmak istediğiniz Bölüm:Bot Bölümü Teknik Destek Aracılık
|
|
|
|