![]() |
|
|||||||
| ||
|
|
|
![]() |
Silkroad Server Durumu
Silkroad Stat Hesaplama
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Konular: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 100
Derecesi:
![]() ![]() |
Arkadaslar dual weapon nasıl olur sıze onu sormak ıstıyorum
Str chr blade heuksal fire sızce nasıl olur ?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Derecesi:
![]() ![]() |
ne demek istiyosun
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Yetersiz olur sadece fire ile bence...
Hem bow-blade desen tamam da heuksal blade ne için?
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
![]() |
Heuksal - Blade İzledim Bence Hiç Güzel Değil
Yapıcaksan Bow - Blade - Fire En İyisi
|
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Derecesi:
![]() ![]() |
yorumlar için saolun ama bow blade daha dengesız bı ıkılı olur bırı yanına yakınlastırmamaya çalısıyor işini uzkaltan halledıyo dıyerı ıse adamın yanına gırtmek zorunda eger öyle bısey olursa ya bow yada blade bosuna acmıs oluruz ama heuksal-blade ıkısıde aynı tip chrlar 2 sıde fıre kullanmak zorunda ve bu ıkılının skıllerı bır bırını tamamlıyor heuksalın pasıfı ıle defansı olan blade'ye can gelıcek yatır-batırı olan blade'ye stun gelcek hem phy def. veren skılı olcak hemde mag.def. veren skılı Neden beyenmedıgınız anlamadım bırde bow'u neden tercıh ettıgınızı yazarsanız sevınırım Yetersız olur sadece fire dedın orada halkısın kasma konusunda zor olan blade chr daha da zor olcaktır lightıng yok diye ama pvp'de o zorlugu kapatacagıma ınanıyorum Söyledıgımde bı yanlıslık veye aklında soru kalan varsa yada daha ıyı bı düsüncesi olan varsa sölerse çok sevinirim...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Bow blade şöyle güzeldir.
Pvp bow ile başlar. Adam senden güçlüyse canını düşürmeye başladığında blade geçersin. 2 ayrı combo ile 2 ayrı debuff vardır blade skillerinde. Eğer bu phy ya da mag debuff tutturabilirsen hemen bow'a dönüp strong bow, anti devil, demon vs çakıp yüksek hasarlar sağlayarak adamı devirebilirsin ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| dual, weapon |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|