![]() |
|
|||||||
| ||
|
|
|
![]() |
Silkroad Server Durumu
Silkroad Stat Hesaplama
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Konular: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 100
Derecesi:
![]() ![]() |
Arkadaşlar son günlerde bi çok yerde reklamını falan görüyorm. Cengizhan2 die bi oyun geliomuş. Kapalı betası falan olmuş ama ben katılamadım. Bu oyun hakkında bilgisi olan varmı? Yakında açılcakmış ona göre başlicam. Facebook sayfasını inceledim biraz baya aktif yöneticileri falan var. sistemlerine falan baktım birazda baya kapsamlı bi oyuna benzio. Bence bilmeyenlerde biraz incelesin ama o oyunun kapalı betasına katılan varsa biraz açıklasın lütfen.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Derecesi:
![]() ![]() |
cengiz han 2 nin açık betasına kesinlikle katıl derim. kapalı betaya ben katıldım. son derece güzel bir oyun. grafiklerine kötü diyenler falan olmuş ama bence grafikleri de gayet güzel. zaten bir sürü etkinlik falan var hiç sıkılmıyosun oyunda...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Derecesi:
![]() ![]() |
Ve buldum.
Cengiz han 2, 4 Şubat ta açık beta ile başlıyormuş. Karakter videoları : [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Binek Videosu: [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Birde oyuncunun yaptıgı video : [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n]
|
|
|
|