![]() |
|
|||||||
| ||
|
|
|
![]() |
Silkroad Server Durumu
Silkroad Stat Hesaplama
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
|
Evet arkadaşlar size bu rehberde Bow Nuker yani İnt bow hakkında bilgi
vereceğim.Öncelikle charımız full int olacak fakat isteyen arkadaşlar 8:1, 9:1 hybird int de yapabilirler ben full int i tercih ettim.Evet arkadaşlar bu build kasarken çok rahat kasan, uniqlerde çok etkili, pvp dede bow daki combolar sayesinde gayet başarılı bir build.Daha çok pvp değilde uniqle ilgilenen arkadaşlar Fire/Cold yerine Light/Cold da yapabilirler.Fakat ben daha çok pvp ile ilgilendiğim için buildi Fire/Cold yaptım.Evet sizi daha fazla sıkmadan skillere geçeyim. [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] *Pacheon Skilleri* [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Siyahlar kesin açılması gerekenler. Kırmızılar İsteğe bağlı açılabilir. [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n][Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n][Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Bu skiller bize attack rating verir buda damage ımızı arttırır. [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Pacheon pasif skili attack rating verir. Diğer skilleri açıklamayı gerek görmedim çünkü diğer skiller atak skilleri ! [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n]
|
||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
|
*Fire Skilleri*
[Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Siyahlar kesin açılması gerekenler. [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Fire imbue skili. [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] İmbue zehirlerinden etkilenmememizi sağlar. [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Fiziksel(phy) atak verir.Biz int'in fiziksel(phy) atağı ne yapıcaz diye düşünmeyin damage ı arttırıyor emin olabilirsiniz. [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Büyüsel(mag) defans verir. [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Fire wall skili bize uygulanan büyüsel(mag) atağı emer.PvP de işimize çok yarayacak. [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n][Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n][Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Fire nuke skillerimiz, yani charımızı int yapmamızın nedeni olan skiller. [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Fire pasif skili fiziksel(phy) atak verir. [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n]
|
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
|
*Cold Skiller*
[Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Siyahlar kesin açılması gerekenler. Kırmızılar isteğe bağlı açılabilir. [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Cold imbue skili pvp de holy spell i olmayan charlara karşı kullanabiliriz fakat holy spell i olan charlara karşı hiçbir işe yaramaz. [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Fiziksel(phy) defans verir. [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Fire wall skilinin fiziksel(phy) atak emeni. [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n][Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Cold nuke skiller.Fire da bolca nuke skilimiz var ayrıca bolcada bow skilimiz var bunedenle bu nukelere gerek yok bence. [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Snow skili bize etki eden vuruşların bir bölümünü Mp'mizden götürür. [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Cold pasif skili fiziksel(phy) defans verir. [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Arkadaşlar ben set olarak Protector öneriyorum isteyen Garmentte giyebilir. - 11D de Kullanacağımız İtemler - [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n][Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n][Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] - Gerekli Sp Miktarı - [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n]
|
||
|
|
|