![]() |
|
|||||||
| ||
|
|
|
![]() |
Silkroad Server Durumu
Silkroad Stat Hesaplama
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Konular: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 156
Derecesi:
![]() ![]() |
Arkadaşlar 2010 Şubat ayında gelmesi beklenen Legend 5 İle birlikte 11 Degre İtemlerde gelecektir.Bende sizin için araştırdım buyrun.
11 Degre Çin: [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] 11 Degre Avr.: [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] And [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] 11 Degre Avr. Elbiseler: [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] 11 Degre Çin Elbiseler: [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n] Umarım İşinize Yarar... NOT: ^^ALINTIDIR^^
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konular: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 100
Derecesi:
![]() ![]() |
aaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Konular: 1
Derecesi:
![]() ![]() |
benim 83lwl charım war abimden aldım.. 400 m ile bu chara alabileceğim en iyi esyalar nelerdir satılıkta güzel şeyler görünmüyor..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Derecesi:
![]() ![]() |
Win7 Kullanıyorum Silkroadı Yeni yükledim Luncher Açılınca Direk Çalışmayı durdurdu Hatası Almaktayım yardım Edermisiniz ....
ACİL ! YARDIM EDİN LÜTFEN :. RESİM [Linkleri sadece kay?tl? üyeler görebilir. Kayt? olmak için t?klay?n]
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Derecesi:
![]() ![]() |
S.A Arkadaşlar . Ben Sİlkroadı 5 Seneye Yakın Oynuyorum. Fakat 2 Yıl Ara Vermek Zorunda Kaldım . Oyuna Geri Döndüğümde Birçok Şey Değişmişti Haliyle . Benim Bir Sorum Olacak .: Char'ın Üstünde Ne Kadar Para Taşıyabiliyoruz ? Bir Sınırı Var Mı ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Derecesi:
![]() ![]() |
cango53 .: Sana Tavsiyem Sil Ve Tekrar Yükle . Silkroad'on Kendi Sitesinden ..
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
![]() |
yok diye bılıyorum ben
|
||
|